Αρχική Σελίδα

OMC Industry Co.Limited

Εταιρικό Προφίλ
OMC industry co., Limited, ISO 9001: 2015 Certified Κατασκευαστής, η οποία ιδρύθηκε από ομάδα εμπειρογνωμόνων, κατασκευάζει και εξάγει προϊόντα καλωδίωσης FTTX από το 2007. Έχουμε επικεντρωθεί στην παροχή καινοτόμων και ολοκληρωμένων λύσεων καλωδίωσης FTTX για διάφορες εφαρμογές / Δίκτυα. Οι δυνατότητές μας περιλαμβάνουν το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την ενίσχυση και την ολοκλήρωση προϊόντων / λύσεων. Τα προϊόντα μας είναι μεταξύ των υψηλότερων επιδόσεων στον κλάδο και αντιπροσωπεύουν πραγματικά τις καλύτερες τιμές στον κλάδο. Σας βοηθάμε να επιλέξετε τα σωστά προϊόντα για τις ανάγκες του οπτικού σας δικτύου.

Η ποιότητα είναι η ζωή της ΑΜΚ. Η σταθερή μας δέσμευση είναι να παραδώσει προϊόντα παγκόσμιας κλάσης στους πελάτες μας και να υπερβεί για πάντα τις προσδοκίες τους. Προσφέρουμε επίσης Solid Solid υποστήριξη μετά την πώληση, δηλαδή 3 χρόνια εγγύηση προϊόντος σε καμία περίπτωση

Η OMC αντιμετωπίζει τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους υπαλλήλους μας ως αξιόλογους συνεργάτες μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μοιραζόμαστε την επιτυχία μαζί τους. Προσφέροντας τα καλύτερα προϊόντα στους πελάτες μας, μακροπρόθεσμη / πιστή συνεργασία με τον προμηθευτή μας και καλό μισθό / ευημερία στους υπαλλήλους μας. Η ΑΜΚ δεν καταβάλλει καμία προσπάθεια για να φροντίσει την κοινωνία και το περιβάλλον μας. Με μια ευγνώμων καρδιά, η ΑΜΚ θα πάει σταθερά στο φωτεινό τρόπο που θέλουμε.

Συνεργαζόμαστε με την ΑΜΣ, με άφθονο πάθος και επαγγελματικές τεχνικές για την εξυπηρέτηση πελατών σε όλο τον κόσμο.


Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

OMC Industry Co.Limited
OMC Industry Co.Limited
OMC Industry Co.Limited
OMC Industry Co.Limited
OMC Industry Co.Limited
OMC Industry Co.Limited
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : OMCFTTH

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-8000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα OMC Industry Co.Limited Πιστοποιήσεις Κίνα OMC Industry Co.Limited Πιστοποιήσεις