Γραμμή Παραγωγής

 

Κτήριο OMC

OMC Industry Co.Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Γραφείο OMC

OMC Industry Co.Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Καλώδιο μπαλωμάτων και εργαστήριο πλεξίδων

OMC Industry Co.Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Εργαστήριο καλωδίων των FO

OMC Industry Co.Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

MPO/MTP εργαστήριο

OMC Industry Co.Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

Εργαστήριο θραυστών PLC

OMC Industry Co.Limited γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

Εργαστήριο προσαρμοστών

OEM / ODM

COem & τελωνείο

OMC έχει χτίσει τη φήμη του ως οδηγώντας προμηθευτή των high-integrity προϊόντων οπτικών επικοινωνιών από τα προϊόντα πρόσβασης με την υψηλότερη ποιότητα καθώς επίσης και όντας δεσμευμένο στις ανάγκες των πελατών μας. Όλες οι προσαρμοσμένες λύσεις είναι διαθέσιμες σε OMC, συμπεριλαμβάνων για 70% των προϊόντων στον ιστοχώρο μας.

Οι αρχικές εταιρικές ικανότητές μας περιλαμβάνουν, εφαρμοσμένη μηχανική συστημάτων, εφαρμοσμένη μηχανική δικτύων, υποστήριξη συστημάτων, διαχείριση προγράμματος, και ανάλυση διαβεβαίωσης πληροφοριών εφαρμοσμένη μηχανική και. Μπορούμε να εργαστούμε με τα προϋπάρχοντα σχέδιά σας ως μεταφερμένο κατασκευαστικό συνεργάτη ή να σας βοηθήσουμε γρήγορα να επιτύχουμε τις προσαρμοσμένες απαντήσεις για την απαίτηση των οπτικών λύσεων δικτύωσης. Έχουμε χτίσει τις ισχυρές βιομηχανικές σχέσεις βασισμένες στη δυνατότητά μας να παρέχουμε υψηλό - ποιοτικές μηχανικές υπηρεσίες, και την προσπάθειά μας να είμαστε δίκαιος και αρμόδιος συνεργάτης. Καλωσορίστε για να αρχίσετε το πρόγραμμα συνήθειάς σας με τώρα τώρα!

 

Συνελεύσεις καλωδίων οπτικών ινών cOem συνήθειας

OMC προσφέρει τη μεγαλύτερη επιλογή των καλωδίων μπαλωμάτων ινών. Εάν η επιλογή των εφοδιασμένων καλωδίων μπαλωμάτων ινών δεν ικανοποιεί τις ανάγκες σας, μπορούμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες συνήθειας σε. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε τη μορφή κατωτέρω για να χτίσετε και να διατάξετε τα καλώδια συνήθειάς σας με τις πωλήσεις μας. Εάν βρείτε οι ανάγκες σας δεν ικανοποιούνται από τις επιλογές στη μορφή κατωτέρω, παρακαλώ στείλετε τις λεπτομέρειες στις πωλήσεις μας και θα σχεδιάσουμε τα καλώδια ειδικότητας για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.

Τα πλεονεκτήματά μας:

● Σχέδισσες παραδόσεις, ανταγωνιστική τιμολόγηση, υποστήριξη απολογισμού, και πλάτη χρημάτων 60 ημερών ή ανταλλαγή στοιχείων.

● Εξασφαλισμένη ποιότητα καλωδίων.

● Γρήγορες υπηρεσίες εφαρμοσμένης μηχανικής και διαμόρφωσης πρωτοτύπου.

● Παραγωγή και των προστιθεμένης αξίας συνελεύσεων καλωδίων, συμπεριλαμβανομένου PCBs, της κατοικίας, ή της επεξεργασίας μετάλλων.

 

Καλώδια οπτικών ινών συνήθειας

Κατά οικοδόμηση ενός δικτύου οπτικών ινών συνήθειας, την είναι ουσιαστικό να αγοραστούν οι συνελεύσεις ποιοτικών καλωδίων. Προσφέρουμε τα μαζικά καλώδια οπτικών ινών, από το εναέριο καλώδιο οπτικών ινών στο στρατιωτικό τακτικό καλώδιο για τις διάφορες εφαρμογές που απαιτούν τη λήξη τομέων. Λαμβάνοντας υπόψη την απέραντη έκταση των επιλογών για το σχέδιο καλωδίων οπτικών ινών, μπορεί να είναι μια πρόκληση για να βρεί τις συνδέσεις που ψάχνετε. Μπορείτε πάντα να μας καλέσετε με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες και τη συζήτηση στους πεπειραμένους επαγγελματίες μας.

 

Ε & Α

Η ΑΜΚ έχει έναν όρο Ε & Α, περιλαμβάνει 5 άτομα.

Ο διευθυντής-Jie Bai

10ετή εμπειρία στα προϊόντα MPO / MTP και στην έρευνα και ανάπτυξη του έργου καλωδίωσης ινών HD.

Ο πρώτος Enigneer-Jun Yang,

10ετή εμπειρία στην έρευνα και ανάπτυξη του έργου FTTH.

Το συμβουλευτικό μάρκετινγκ - Kanglly Wong

10 χρόνια εμπειρίας στα προϊόντα οπτικών ινών Πωλήσεις & μάρκετινγκ.

Αφήστε ένα μήνυμα