Πιστοποιητικά

 • Κίνα OMC Industry Co.Limited Πιστοποιήσεις
  ISO
 • Κίνα OMC Industry Co.Limited Πιστοποιήσεις
  ROHS
 • Κίνα OMC Industry Co.Limited Πιστοποιήσεις
  ROHS
 • Κίνα OMC Industry Co.Limited Πιστοποιήσεις
  ROHS
 • Κίνα OMC Industry Co.Limited Πιστοποιήσεις
  CPR TESTING REPORT
 • Κίνα OMC Industry Co.Limited Πιστοποιήσεις
  ROHS
 • Κίνα OMC Industry Co.Limited Πιστοποιήσεις
  ROHS
 • Κίνα OMC Industry Co.Limited Πιστοποιήσεις
  UL

QC Προφίλ

Ποιοτικός έλεγχος OMC.

IQC

OMC Industry Co.Limited έλεγχος ποιότητας 0

IPQC

OMC Industry Co.Limited έλεγχος ποιότητας 1

FQC

OMC Industry Co.Limited έλεγχος ποιότητας 2

OQC

OMC Industry Co.Limited έλεγχος ποιότητας 3

Εξουσιοδότηση

Η σημασία της περιορισμένης εξουσιοδότησης για να παραδώσει την ελεύθερη λειτουργία ανησυχίας και να αποβάλει το κόστος που συνδέεται με τις επισκευές εξουσιοδότησης, OMC προσφέρει μια περιορισμένη εξουσιοδότηση ως τυποποιημένο χαρακτηριστικό γνώρισμα σε όλες τις σημαντικές γραμμές παραγωγής.

 

Τα διαφορετικά προϊόντα έχουν τη διαφορετική περιορισμένη εξουσιοδότηση. Σύμφωνα με τα διαφορετικά υλικά και τα workmanships, ποσοστό χρήσης, η διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών είναι ποικίλη από τα διαφορετικά προϊόντα. Σε OMC, οι παρουσιάσεις σε συνέχειες CWDM/DWDM και ο οπτικός θραύστης απολαμβάνουν μια δέκα περιορισμένη έτη εξουσιοδότηση, οι πομποδέκτες έχουν μια πέντε περιορισμένη έτη εξουσιοδότηση. Τα καλώδια είναι αναλώσιμα, μπορούν να απολαύσουν μια πολιτική ανταλλαγής και επιστροφής 30 ημερών. Τα στοιχεία υπολοίπου απολαμβάνουν συνήθως την ένα περιορισμένη έτος εξουσιοδότηση. Οι διαταγές συνήθειας δεν μπορούν να επιστραφούν όταν λειτουργούν κατάλληλα.

Εάν οποιοδήποτε προϊόν OMC αποτύχει λόγω μιας ατέλειας στα υλικά ή της εργασίας μέσα στην περιορισμένη εξουσιοδότηση της αρχικής αποστολής, OMC, στη μόνη επιλογή του, θα επισκευάσει/αντικαθιστά το προϊόν ή επιστρέφει την αρχική τιμή αγοράς. Για να έχει πρόσβαση σε αυτήν την περιορισμένη εξουσιοδότηση, επαφή OMC για έναν αριθμό επιστροφής υλικό έγκρισης και να στείλει το προϊόν σε OMC.

Αυτή η περιορισμένη εξουσιοδότηση δίνεται σύμφωνα με όλες τις άλλες εξουσιοδοτήσεις, σαφής ή/και υπονοούμενος και επιτρεπόμενος στο μέγιστο βαθμό από το νόμο, OMC αποκηρύσσει όλες τις άλλες εξουσιοδοτήσεις, που εκφράζει ή/και υπονοούμενος, συμπεριλαμβανομένης της εξουσιοδότησης του merchantability και της ικανότητας για οποιοδήποτε ιδιαίτερο σκοπό. Κανένας υπάλληλος OMC δεν έχει την αρχή για να τροποποιήσει προφορικά αυτήν την περιορισμένη εξουσιοδότηση.

Όλος άλλος παρά, αποδοχή των προϊόντων από OMC, αποτελεί την αποδοχή αυτής της περιορισμένης εξουσιοδότησης.

 

Επιστροφές & πολιτική ανταλλαγής

OMC είναι πάντα αρμόδιο για όλα τα αγαθά που παρέχουμε! Τα περισσότερα προϊόντα σε OMC απολαμβάνουν μια πενταετή εξουσιοδότηση (όπως οι πομποδέκτες μας, CWDM/DWDM mux/demux, μετατροπείς MEDIA, εντούτοις, αποκλείει τα καλώδια), για τον ποιοτικό λόγο των αγαθών μας, ο πελάτης μπορεί να απολαύσει μια υπηρεσία ανταλλαγής μέσα σε 5 έτη, όχι μόνο 60 ημέρες.

Επιστροφή των λειτουργώντας προϊόντων μετά από 30 ημέρες και εντός της περιόδου εξουσιοδότησης

Μετά από 30 ημέρες από την παράδοση, OMC δεν δέχεται γενικά τις επιστροφές εκτός από για τα προϊόντα γνωστός για να αποτυγχάνει. Κατόπιν αυτού, καταλαβαίνουμε ότι περιστασιακά αλλαγή περιστάσεων με συνέπεια έναν πελάτη που έχει αγοράσει τα προϊόντα δεν απαιτούν πλέον. Τα αιτήματα για την επιστροφή για την επιστροφή σε τέτοιες καταστάσεις αντιμετωπίζονται σε κάθε περίπτωση χωριστά. Σε όλο το αποδεκτό αίτημα, οι στέλνοντας δαπάνες δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν την επιστροφή.

Επιστροφή για την επισκευή/αντικατάσταση εντός της περιόδου εξουσιοδότησης

OMC προσφέρει την περιορισμένη εξουσιοδότηση για τα περισσότερα από τα προϊόντα μας από την ημερομηνία της παράδοσης. Εάν ένα μέρος εμφανίζεται να μην λειτουργεί κατάλληλα, οι πελάτες πρέπει να επιστρέψουν το μέρος με μια “έκθεση δοκιμής” παρουσιάζοντας αυτό δεν λειτουργούν ή δεν έρχονται σε επαφή με τις πωλήσεις OMC και συζητούν το ζήτημα.

 

Υπηρεσία μεταπώλησης

 

OMC παρέχει υψηλό - ποιοτικά προϊόντα, και προσπαθεί να καλύψει τις απαιτήσεις των πελατών, εντούτοις, σε λίγες περιπτώσεις, δεν ικανοποιείτε με τα αγαθά μας, δεν ανησυχείτε για αυτό, μπορείτε να απολαύσετε μια επιστροφή 30 ημερών & η πολιτική ανταλλαγής σε OMC, ακόμα και, εσείς δεν πρέπει να ανησυχήσει για τη στέλνοντας αμοιβή όταν αποφασίζετε να ανταλλάξετε ή να επιστρέψετε τα στοιχεία σας.

Αυτό που είναι περισσότερος, εάν να έχοντας μερικές ερωτήσεις για τη χρήση της αγοράς σας, εσείς μπορεί να γράψει ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στον πωλητή μας και να μας πει τα προβλήματά σας, κατόπιν θα κάνουμε το καλύτερό μας για να σας βοηθήσουμε.

Αφήστε ένα μήνυμα